בן 19 בעיה שמפריעה לארוח חיים כבר שנתים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

02/04/2019 | 22:12 | מאת: חסוי

שלום ד״ר לפני כשנה וחצי התחיל אצלי כל פעם שאני הולך לשירותים יש לי זרם שתן לפעמים הוא מפוצל וגם אחרי שהוא מסתיים אני צריך לסחוט ויוצא עוד זרם 1-2 ואחרי זה יש המון טיפות שיוצאות וזה דבר המטריד מאוד את האורח חיים שלי בגיל צעיר שהתחיל מ-17 ועכשיו אני בן 19,סבלתי גם מכמה אירועי דם בשתן. הבדיקות שעשיתי us בבטן תקין ערמונית גודל 26 סמ״ק ,בדיקות שתן כללית כולל std תקינות ,3 בדיקות ציטלוגיה תקינות , אורודינמיקה מלאה תקינה לחלוטין לכל שחבעה שלפוחית יציבה עם היענות תקינה נפח תקין ללא איבוד שתן במהלך הבדיקה התרוקנות שלמה ולא חסימתית כל הפרמטרים הפיסיקלים ותפקודיים של כיס השתן תקינים לחלוטין. זה הבירור שעברתי בהמלצת הרופא עכשיו הרופא אמר שאני לא צריך תרופות ונתן לי הפנייה פיזיוטרפיה לשיפור יכולת אגירה , רציתי לשאול מה אפשר לעשות עם הטיפות והזרמי שתן הללו האם יש פיתרון תרופה ? ממולץ להתייעץ עם עוד רופא ? תודה רבה מראש אשמח לתשובה

שלום רב, התלונות יכולות לרמז על הפרעה מסויימת בשופכה. יתכן וצריך לעשות צילום של השופכה או הסתכלות לתוכה. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים