בליעת כמות של כדורים-התאבדות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/04/2010 | 20:32 | מאת: בחורה בשנות העשרים לחייה

ערב טוב , יש לי כמה שאלות , אם אפשר מענה , אז תודה לך ... לפני כשבוע ניסיתי לשים קץ לחיי (בגלל בעיה כלשהי) ולכן בלעתי כמות גדולה של תרופות ... טרמדקס 3 בקבוקים , 16כדור SLEEP AID , טיפ לייף 20כדור , 5זריקות וולטרין , 5 זריקות אסיוול , 7כדורים וואבן ... לטובתי הייתי בבית לבד (המשפחה הייתה בטחון מחוץ לארץ ) ולכן אף אחד לא הרגיש במה שעשיתי ... נכון ישנה הרבה אבל כשהתעוררתי היו לי כאבים בקיבה ולא מצחילה לשתות שום דבר- אני מקיאה כל דבר אוכל ושתייה וגם נוזל מררתי בצבע צהוב ) האם יכול להיות שגרמתי בעיה בקיבה ? ואם כן איך אפשר לזהות את זה ? איזה בדיקות עושים ? לצערי הרב, אני לא רוצה שאף אחד ידע במה שעשיתי הערה קטנה - לפני שנה הייתי סובלת משני אולקוסים אחד בקיבה והשני בתריסריון תודה ולילה טוב, בחורה בשנות העשרים לחייה

20/04/2010 | 11:05 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

את חייבת ביעוץ רפואי!!!!!! ע"י גסטרואנטרולוג וכמובן ע"י פסיכאטר

30/05/2011 | 01:28 | מאת: מורן

מה אני עושה כדי לצמצם את הנזק?? אני בחורה בת 23 מה אני צריכה לעשות? כואבת לי הבטן!

08/05/2015 | 08:49 | מאת: קובי

ניסיתי בהלוואות וכדומה לאחרונה הפסיקו להלוות לי כי אין לי עבודה אני לא יכול להגיע למצב להישאר בחיים כשכל הבנקים רצים אחרי ואין כיסוי התאבדות זו הדרך הטובה למרות שיש לי הרבה חברים אבל אין מי שיעזור לי

23/06/2011 | 19:14 | מאת: יעל

לפני כשנתיים סבלתי ממשבר נפשי דכאון חזק בליווי חרדות. הלכתי לרופאת משפחה בקופת חולים והיא המליצה לי בתור פעם ראשונה לקחת את הכדור ששמו "רמוטיב". לקחתי את זה בערך כחודש חודשיים. אחר כך ראיתי שזה לא עוזר בכלל. שוב הלכתי לרופאת משפחה בקופת חולים והסברתי לה את המצב. היא נתנה לי מרשם ל - "פרוטין". ואז זה יותר עזר. אך במשך הזמן נתנו לי מרשמים דומים ל"פרוטין" כמו "סרוקסט" או paxet". אך רוצה אני לאמר: הכדורים החריפו לי את המצב יותר. זה נותן לי להשתגע. בתקופה האחרונה אני סובלת המון ממחשבות טורדניות. אני ממש ברצון למות ולא לחיות. זה המציאות שלי.......

28/12/2011 | 03:35 | מאת: מורן

בשנים האחרונות אני לא מצליח לתפקד הלכתי לטיפול הציעו לי כדורים מסוימים לא רציתי נכנסתי לטיפול בשיחות זה עוזר רק אם ממשיכים עם זה לאורך טווח ארוך זה יכול לקחת שנה ויותר מה שאצלי זה היה ארבעה חודשים היום אני מחכה לטיפול שני ארוך יותר חושב המון על מוות נורא קשה עם החיים לפעמים אני הולך לישון ומבקש מאלוהים שיסלח לי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)