חולשה כללית למה זה מכוון ?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/08/2019 | 16:43 | מאת: נועה

שלום רב כמה שאלות יש לי חולשה כללית שבוע בערך בדיקות דם בכללי בסדר חוץ מחומצה פולית 3.9 האם החולשה קשורה לזה ? האם חולשה יכולה להעיד על בעיות אחרות כמו בעיה בלב ? ממה נובע חוסר של חומצה פולית ? קראתי בגוגל שבמקרים מסויימים זה קשור לסרטן כי הגוף צורך יותר חומצה פולית איך אפשר לדעת לאיזה סוגי סרטן זה מתייחס ? לחוצה מאוד אני חרדתית בכללית אבקש מענה לתשובות

היי נעה, עקרונית השאלות שלך צריכות להיות מופנות לרופא המשפחה, הן פחות רלוונטיות לתחום של הפורום הספציפי. מקווה שמחר יהיה לי יותר זמן לנסות לענות על חלק מהשאלות.

08/08/2019 | 12:27 | מאת: נועה

תודה דר' שאלתי את רופא המשפחה מכיוון שאני חרדתית אז כל דבר מייחסים לזה וזה מעצבן לגבי חומצה פולית אמר תזונה לקויה אבל לא שיניתי כלום בתזונה כשאמרתי לו שבגוגל רשום על חוסר חומצה מעידה במקרים קיצוניים על סרטן אמר זאת לא הבעיה אצלי אבל אשמח לשמוע עוד חוות דעת להרגע או להלחץ יותר ? תודה רבה על הסובלנות

09/08/2019 | 14:34 | מאת: נועה

דר' טרם קיבלתי מענה

יכולות להיות הרבה סיבות לחוסר של חומצה פולית, השכיחות שבהם בעיות ספיגה מסיבות שונות. הפורום אינו מסגרת לדון בעניין רחב כזה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)