הרגשה של דופק בכל הגוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/06/2019 | 20:52 | מאת: דבורה

שלום. יש לי שאלה אומנם היא נשמעת קצת הזויה. אני לא יודעת עם נתקלתם בתופעה הזו אבל כבר הרבה זמן שאני מרגישה כאילו "דופק" בידיים, ברגליים, במרפקים, בירך וכן על זו הדרך. מיותר לומר שזה משגע, אני רוצה לדעת ממה זה נובע? מה אפשר לעשות כדי להפסיק את זה והאם עלי לדאוג? תודה מראש

דבורה שלום, קשה מאוד לדעת במדויק ממה זה נובע, כי בסופו של דבר זו רגשה, אך הייתי מציע לעשות מספר מדידות של לחץ דם לראות אם זה גבוה, הייתי בודק פעילות של בלוטת התריס, האם יש תקופה של סטרס נפשי כעת? במידה וזה יימשך הייתי שוקל גם כן אקו לב. כל טוב

10/06/2019 | 08:45 | מאת: דבורה

פעילות של בלוטת התריס תקינה יש תקופה של סטרס נפשי אבל גם לפני זה זה קרה, אני משתגעת מזה. זה יכןל להיות קשור ללב שכתבת לעשות אקו לב? ואם כן מדוע? היה לי vsd כשהייתי קטנה בגלל שנולדתי פגית ובמשקל 1.200 עם הזמן הפסקנו לעקוב אחרי זה. אומנם לאחותי גילו שוב vsd יותר גדול ממה שצריך ליהיות. שלחו אותה ל- mri לב. איך אפשר לדעת עם יש vsd? האם צריך לעקוב אחרי זה? לי לדוגמא יש הפרעות קצב לא משהו מסוכן, פעמות מוקדמות. אבל בגלל שזה לא קורה תמיד אי אפשר לעקוב אחרי זה ולעשות הולטר לב

VSD מאבחנים בבדיקת אקו לב. הולטר לב אינני חושב שיש לו תפקוד באבחון התלונות שלך.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)