מצב של כמה ימים, לפנות למיון?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/03/2019 | 18:32 | מאת: עומרי

יש לי כאב בגב מאחור כמו כאב כליות שזכור לי שהיו לי אבנים, אבל שונה, כמו הרגשה של בלון תקוע בתוך הבטן, בפנים, בין קו אורך דל עצוד השדרדה גב אמצעי מעל המותן לבין המותן. זה נראה לי כאב גב, אבל ממה שדוקטור גוגל סיפר, שלעיתים מפרצת ביטנית מרגישה ומאובחנת ככאב גב או אבנים בכליות. אני מבקש לשאול אם עשיתי us לפני 7 חודשים בגלל כבד שומני, בדקו גם את האאורטה הבטנית והיא תקינה, האם זה מהווה תעודת ביטוח שאין מםרצת בטנית בוודאות? כי הבנתי שזה מתפתח לאט ולא ביום אחד, ולכן הus מבטיח שאין בעיה כרגע, או שאני טועה?

שלום, סליחה על המענה המאוחר. חשוב מאוד לדעת מה הגיל שלך והאם אתה מעשן. אנאוריזמה אורטלית בטנית מאוד קשורה בגיל ובעישון. עקרונית, במידה ו-US סרק את האורטה והייתה תקינה, סבירות נמוכה מאוד מאוד שכעת יש בעיה באורטה. האנאוריזמות הללו מתפתחות לאט.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)