נשירת שיער ואצה כחולה ירוקה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

24/09/2009 | 22:02 | מאת: aydu

האם את ממליצה על צריכת אצה כחולה ירוקה כדי להפסיק נשירת שיער? אני לוקחת B 12 אחת לשבוע בקביעות וברזל צמחי 3 פעמים בשבוע, כדי לשמור על רמות תקינות של המרכיבים האלה, אבל סובלת מנשירה בעת האחרונה. יש לציין שהתזונה שלי לא מכילה כמעט בשר ומוצרי חלב.

29/09/2009 | 11:55 | מאת:

Aydu שלום, נשירת שיער יכולה לנבוע מסיבות רבות ומגוונות כמו למשל חוסר בויטמינים כתוצאה מתזונה לא נכונה, אנמיה(חוסר בברזל או B12), נטייה גנטית, נטילת תרופות מסוימות, ירידה דרסטית במשקל,מצבי לחץ ועוד. אצה כחולה ירוקה אכן יכולה לסייע בטיפול בנשירת השיער. אצה זו עשירה בכל 22 חומצות האמינו, בויטמינים ומינרלים ועל כן מסייעת לחיזוק שורש השערה ולתחזוקת הגוף. אני ממליצה לך על נטילת תוסף תזונה הנקרא אצות אגם קומפלקס המכיל אצה כחולה ירוקה, אצת ספירולינה ואצת כלורלה. קומפלקס זה יסייע לטיפול בנשירת השיער, ישפר תהליכי עיכול, יחזק את מערכת החיסון, יעכב תהליכי הזדקנות ועוד. יש ליטול 3 כמוסות ביום עם הארוחות. אשמח להמליץ לך על תוספי תזונה נוספים שיסייעו לך אך על מנת שאוכל לעשות זאת אבקש לדעת מהו גילך? האם את נוטל תרופות כלשהן? והם את סובלת מבעיה בריאותית נוספת? לקריאה על אצות אגם: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=176&ArticleID=142&sng=1 בריאות שלמה, הדר