כולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

21/05/2012 | 20:25 | מאת: שרית

שלום ברצוני לשאול אותך בבקשה תוצאות בדיקה שלי כולסטרול כללי יצא לי 238 שהטווח הוא 120.200כולסטרול LDL יצא גן גבוהה 166 שהטווח הוא 60.130 כולסטרול הטוב יצא 40 הייתי אצל הרופא אמר שזה לא טוב אמר לי לעשות דיאטה אני מאוד מודאגת כי אני אוכלת אוכל בריא את יכולה להגיד לי ממה להימנע כי אני יודעת שזה דברים פנימים של בשר גבינה צהובה תודה רבה

22/05/2012 | 09:34 | מאת:

שלום רב שרית התזונה המומלצת להורדת כולסטרול כוללת מזונות העשירים בסיבים תזונתיים (למשל קמח מלא, אורז מלא, שיבולת שועל, פסיליום, ירקות ופירות עם קליפתם). מומלץ להוסיף לתזונה מזונות המכילים אומגה 3 (אגוזי מלך, זרעי פשתן טחונים, ודגי ים צפוניים מסוג: סלמון, טונה, מקרל, סול, בקלה, הליבוט). כמו כן, חשוב להימנע ממזונות המכילים שומנים רווים, למשל מרגרינה, חמאה, גבינות צהובות שמנות, בשר ובעיקר איברים פנימיים כמו למשל כבד. כמו כן, מומלץ להוריד מזונות מטוגנים ומזונות העשירים בסוכרים כמו למשל ממתקים, חטיפים, מאפים ועוד כמו כן מומלץ לעשות פעילות גופנית 45 דקות ביום, לפחות 4 פעמים בשבוע. אני ממליצה לך להעזר בתוסף תזונה שנקרא :NFN ניאצין הוא עוזר בהורדת כולסטרול הרע והעלאת הכולסטרול הטוב.לקחת 2 ביום לקריאה :http://www.supherb.co.il/?CategoryID=206&ArticleID=191&sng=1 במקרה שלך מאד חשוב להעלות את ה - HDL כיוון שהוא מגן על הגוף מפני שקיעתו וחימצונו של ה-LDL.אצלך ה -HDL נמוך מהרצוי ולכן יש לך יותר סיכון שהכולסטרול הרע יתחמצן וישקע בכלי הדם. אני ממליצה לך לקחת אומגה 3 -950 של סולגאר 1 ביום . הוא עוזר לכלי דם אנטי דלקתי ומסייע בהורדת השומנים . לקריאה : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=423 ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב נטורופתית