שוקולד

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

16/03/2009 | 19:46 | מאת: סימה

איך אפשר להוריד טריגליצרידים כשאוהבים לאכול שוקולד בדיקת דם האחרונה זה היה על 185 מחכה לתשונה בתודה סימה

17/03/2009 | 14:58 | מאת:

סימה שלום, כמעט כול אדם שאני מכירה אוהב שוקולד, כולל אני,.עם זאת כמו כול מאכל יש לצרוך ממנו במידה, על אחת כמה וכמה אם הוא לא טוב לבריאותך. אני ממליצה לך להגביל את עצמך בכמות (בין קובייה לשלוש ביום) או לבחור יום אחד בשבוע שבו מותר לך לאכול שוקולד (במידה) ובשאר הימים להימנע מאכילתו. על מנת להוריד את רמות הטריגליצרידים אני ממליצה לשמור על אורח חיים בריא הכולל תזונה נכונה, פעילות גופנית, שמירה על משקל תקין ונטילת תוספי תזונה. חשוב להקפיד על תזונה העשירה בסיבים תזונתיים (למשל קמח מלא, אורז מלא, שיבולת שועל, פסיליום, ירקות ופירות עם קליפתם) ולהימנע משומנים מן החי (למשל כבד). כמו כן, מומלץ להוסיף לתזונה מזונות המכילים אומגה 3 (אגוזי מלך, זרעי פשתן טחונים, ודגי ים צפוניים מסוג: סלמון, טונה, מקרל, סול, בקלה, הליבוט). פעילות גופנית סדירה חשובה לא פחות ויש להתמיד בה 4 פעמים בשבוע למשך שעב כול פעם. אני ממליצה לך על תוסף תזונה ששמו אומגה 3 "950" המכיל מינון גבוה במיוחד של אומגה 3 ומסייע בהורדת הטריגליצרידים הגבוהים.יש ליטול כמוסה אחת ביום עם הארוחה. בנוסף אני ממליצה על כרום פיקולינאט 200 מק"ג, 2 כמוסות ביום כחצי שעה לפני הארוחות. הכרום הוא מינרל המסייע במניעת תשוקה למתוקים ובעזרה בהורדת הטריגליצרידים. לקריאה על אומגה 3 "950": http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=423&sng=1 לקריאה על כרום פיקולינאט: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=177&ArticleID=242&sng=1 את מוזמנת לחזור ולעדכן אותנו בשלומך. הרבה בריאות, הדר