תוספי מזון

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

28/07/2011 | 22:55 | מאת: לילי

גילי 54 בדיקות אחרונות סוכר 114, כולסטרול 240, טרגיליצריד 128, כולסטרול רע 156.8 non כולסטרול 182 מטופלת באוקסאר ללחץ דם ויטמין די 2000 ליום ולנטון לריפלוקס לוקחת תוספים אומגה 3 כדור 1 של 950 גלוקוסין להודרת הסוכר שאלתי מה ניתן להוסיף להורדת הכולסטרול ןךהןדרץ הסןכר האם כמוסות של גדילן לניקוי הכבד עקב כבד שומני דרגה 1 מספיקות וכן תוסף כורכום אשמח לקבל המלצתך בתודה מראש

30/07/2011 | 23:57 | מאת: רינת

תנסי כולסט-נטורל תוסף מעולה לכולסטרול מנסיון אישי

31/07/2011 | 12:47 | מאת:

לילי שלום , הכולסטרול הרע (LDL) צריך להיות נמוך מ-160, מומלץ נמוך מ-130 (אצלך 156.8), הכולסטרול הטוב (HDL) צריך להיות גבוה מ-40 (לאחר חישוב אצלך 57.6) , הטריגליצרידים צרכים להיות נמוכים מ- 150(אצלך 128) ,כולסטרול כללי צריך להיות נמוך מ-200 (אצלך240). מכאן שערכי הכולסטרול שלך גבוהים. בעיקר עלייך להוריד את ערכי הכולסטרול הרע והטריגליצרידים . אומגה 3 מורידה בעיקר טריגליצרידים . אני ממליצה לך ליטול 2 כמוסות של אומגה 950 ביום. גדילן מצוי וכורכום הינם צמחים אשר מסייעים בתמיכה בכבד ובטיפול ברמות שומנים גבוהות בכבד. לחברת סולגאר יש מוצר בשם HERBAL DETOX אשר מכיל את שני הצמחים יחד . זהו קומפלקס המשלב תמציות צמחים ( גדילן מצוי, כורכום, שן ארי ,סכיסנדרה ועוד) ונועד לסייע בטיהור הכבד מחומרים רעילים . הקומפלקס מטפל ברמות שומנים גבוהות בדם, כולסטרול גבוה ובכבד שומני . אופן שימוש : 2 כמוסות ביום עם הארוחות. לקריאה על HERBAL DETOX: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=174&ArticleID=228&sng=1 בנוסף , אני ממליצה לך ליטול ניאצין ללא תופעות בעירה של חברת סופהרב (NFN 200), המסייע להורדת ערכי הכולסטרול הרע ולהעלאת הכולסטרול הטוב.מחקרים אחרונים מעידים על כל שניאצין מסיע להוריד את ערכי הכולסטרול אפילו טוב יותר מהתרופות הסטטיניות. יש ליטול 2-3 כמוסות ביום עם הארוחות. לקריאה על NFN : http://www.supherb.co.il/?CategoryID=206&ArticleID=191 מצב של סוכרת גבולית הוא מצב בו רמת הסוכר בדם בצום עומדת על 100-125 mg/dl. במידה ואת נוטלת כמוסה אחת של גלוקוסין, אני ממליצה לך ליטול 2 כמוסות ביום . במידת הצורך הוסיפי מוצר שנקרא כרום פיקולינאט 200 מק"ג של חברת סולגאר . הכרום מסייע לאזן את התנודות ברמות הסוכר בדם על ידי הגברת היעילות של האינסולין והחדרת הגלוקוז לתא. כמו כן הכרום מפחית רמות גבוהות של טריגליצרידים וכולסטרול ומפחית את הכמיהה לסוכרים ופחמימות . אופן שימוש : 2-3 כמוסות ביום , עם הארוחות . לקריאה על כרום פיקולינט: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=177&ArticleID=242&sng=1 הקפידי על נטילת התוספים למשך שלושה חודשים ועשי בדיקות דם חוזרות . יש להפריד את תוספי התזונה כשעתיים מתרופות המרשם שהינך נוטלת . כמובן שעלייך להקפיד על תזונה ופעילות גופנית . התזונה המומלצת להורדת כולסטרול וסוכר כוללת מזונות העשירים בסיבים תזונתיים (למשל קמח מלא, אורז מלא, שיבולת שועל, פסיליום, ירקות ופירות עם קליפתם). מומלץ להוסיף לתזונה מזונות המכילים אומגה 3 (אגוזי מלך, זרעי פשתן טחונים, ודגי ים צפוניים מסוג: סלמון, טונה, מקרל, סול, בקלה, הליבוט). כמו כן, חשוב להימנע ממזונות המכילים שומנים רווים, למשל מרגרינה, חמאה, גבינות צהובות שמנות, בשר ובעיקר איברים פנמיים כמו למשל כבד. כמו כן, מומלץ להוריד מזונות מטוגנים ומזונות העשירים בסוכרים כמו למשל ממתקים, חטיפים, מאפים ועוד. העדיפי צריכת פחמימות מורכבות על פני פחמימות פשוטות מהסיבה שפחמימות מורכבות הן בעלות אינדקס גליקמי נמוך יותר (אינדקס גליקמי הוא המהירות בה עולה רמות הסוכר בדם). מזון בעל אינדקס גליקמי נמוך גורם לעליה איטית של הסוכר בדם ולתחושת שובע הנמשכת זמן רב.. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה גורם לעליה חדה ברמת הסוכר בדם. אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש