האם תוכלי לשמוע אותי דרך העיניים ולראות אותי כאתגר

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

06/06/2011 | 05:41 | מאת: מכאל

בוקר טוב איילת ברשותך אשתדל בקצרה אך לפני כן אדרוש ממך להיות עימי אסרטיבית עם תובנות מעוף ללא כחל וסרק אחרת אודה לך אם את התוב אשליכי לפח ובכן 4 חודשי אישפוז בכלי דם +כירורגיה ב נובמבר 10 משוחרר עם בעיטה החוצה במצב תשישות טוטלי וכאבי בטן מפושטים להלן עובדות(תקווה שלא הלעיט אותך): מאושפז בבי"ח עיקב כאב בטן חד כתער טיל בליסטי ממוקד CT אנגיו-2 מתוך 3 עורקי מעיים חסומים במלואם אטמים בכבד בטחול אבסצס סביב הלבלב הכבד כיס המרה מלא באבנים רקמת "אורך" במרום הבטן הפרעות קצב פוליפ קטן במעיים לא הוסר עד היום מעקף לעורק המעיים נחסם פעמיים נכשל טיפול אנטיביוטיקה+אנטיקואוגלנטי גורם לקריסת מערכות- הפסקת אנטי קואוגולנטי ירידה במשקל מ 90 ל 60 ק"ג תזונה דרך הוריד עצירות מ8 2010 עד 2-2011 כל 5-10 יציאה ינואר 2011 שינוי תזונתי טוטלי @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ המטולוג+ריאומטולוג+אנדו אי ספיקת לבלב כבד היפרתירואיד טרומבופיליה APLAS תסמונת אנטיפוספוליפידים עוד בשלהי 11-12 2010 מקשיב לגופי וגופי משדר מיני כאבים וזרמים שלא היו כדוגמם בעבר לא הרחוק כמו לא הקרוב גופי הקשים אותי את הרופאים גם כן אלו לא העיזו להקשיב לתלונות גופי ומלבד "כדורי סרק" במכביר שהם יודעים לספק לא עמדו בהתחיבותם! שבועת היפוקרטס לא במרכאות @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ מטופל בקומדין ומינואר עדיין לא מאוזן INR פלקוניל פנקריאופלט פיטו גארד תוסף טבע לשיפור מצב הכולסטרול תשישות גזים כאבי מפרקים חוסר שינה טוטלי בקושי שעתיים ללילה כאבי בטן מפושטים ללא הפסקה ולא אחידים עם אוכל ללא גם בלוטות רוק מתחת לסנטר מנופחות עור יבש צורב אש תחבי לרגע מה אומר המשפט הבא זרחן חי בוער בגופי הכאבים בלתי נסבלים הפסקתי לעשן סיגריות למרות שבוע רבעי אסןר לי להיות בשמש בכלל רמת V D נמוך צורך ויטמין ד B12 חומצה פולית מגנזיום צורך מים מינרלים 4-5 ליטר ליום ובריקון המעיים או השתן למרות צבעו הלבן צורב וכואב עם הקרנות לרום הבטן בדיקת EMG מאשרת פגיעה במער' עצבים עיקפית לפחות 10 משחות שיניים החלפתי גם אלו ללא SLS פאבנידים כו"ל גרמו גורמים דרגת כוויה בפה עיצבוב לאיזור הרקטום בטן קשה+ הקרנות לאיזור הכבד ובטן בכלל כאבי צוואר עמו"דש רפלוקס + הרניה חולשת עיניים עור ושיערות ראשי כשיערות דורבן בדיקות דם השבוע 2011 ESR ALT MPV AMYLAZE גבוהים מחוץ לטווח WBC נמוך מחוץ לטווח מאז הניתוח 08/2010 עד היום איני מסוגל יכול לשכב לא על הבטן ו או צידיו כאשר אני עושה זאת לפעמים אני "משלם מחיר לתופעות כואבות קשות רמות האנרגיה שלי קטנות חלשות ולפרקי זמן קצרים חש שאת האוכל שקרבי מתמלא בו ניזון נישה שאיני מכיר ויודע מינואר זרקתי לעזאזל את קול סוגי כדורי ה"כאב" יש לי שק בגובה מטר מלים בו לעצם העניין בן 53 עד לפני שנתיים וחצי בערך רצתי מרתון פעיל בשחיה דר כושר ריצה כדורסל ...פתאום ....ביום בהיר אחד התקפה רב מערכתית אודה לך אם תעזרי לי פה בהרכבת הפאזל ןחשוב לא פחות אני רוצה את איילת לשמוע בכתוב לא דרך הניירת לא הספרים למרות שהם נדבך חשוב פאראקסלנס איילת כולי תקווה שעדיין מכאל מהווה לגבייך אתגר ולא לסל תודה בברכה מכאל נ.ב. [email protected] באותיות קטנות נייד 0525113923

06/06/2011 | 09:23 | מאת:

מיכאל שלום , קראתי בקפידה את כל מה שכתבת ולצערי,לאור מצבך אין לי אפשרות לתת לך מענה בכתב או בעל פה בנושא הרפואי שלך . אני חושבת שאתה צריך לפנות לגורם מוסמך ( רופא, נטורופת) ולדון עימו פנים מול פנים בסוגיה הרפואית המורכבת שלך . בכבוד רב, איילת בש