איילת שלום, שאלה דחופה לי

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

28/05/2011 | 02:46 | מאת: מיריק

האם ייתכן שצריכת כורכום (2 כדורים בבת אחת ביום) תגרום לכאבי בטן שלשולים וכדומה? האם אסור לצרוך כורכום בסמוך למשהו אחר (צורכת רסיטל אחד ליום, ולסרוגים כדורי ויטמין די משולבי אבץ או רק ויטמין די וסידן ולפעמים כדור ברזל). תודה מחכה לתשובתך

29/05/2011 | 12:42 | מאת:

שלום , שלום , שורש הכורכום הוא צמח מרפא אשר בין שימושיו מסייע להקלת הפרעות עיכול שונות כגון גזים , שלשול , כאבים עוויתי, במעיים , מעודד מיצי מרה ועוד. הכורכום לא אמור לגרום לתופעות הלוואי שציינת אך יחד עם זאת ייתכן ואת רגישה יותר מאחרים . אני ממליצה לך לנסות ליטול כדור אחד של כורכום ולבדוק את ההרגשה,במידה והכל כשורה נסי להעלות לטבלית אחת פעמיים ביום . יש להפריד כשעתיים בין נטילת תרופות מרשם לבין תוספי תזונה,לכן הקפידי להפריד את הכורכום מהרסיטל. את יכולה ליטול את הכורכום יחד עם ויטמין D , סידן , ברזל , אבץ . במידה ואי הנוחות ממשיכה ובמידה והמוצר הוא של חברת סולגאר/סופהרב אני ממליצה לך ליצור קשר עם קו ההדרכה בטלפון 1-800-350-333 בימים א-ה בין השעות 8:30-17:30 . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש