מיץ רימונים

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

08/02/2011 | 20:36 | מאת: שמואל

שלום, קראתי באחד החוברות הבריאות של מכבי שלמיץ רימונים יש השפעה חיובית מוכחת על הבריאות (כלסטרול, טרשת עורקים וכו'). רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין מיץ רימונים טבעי וכאלה שנמכרים בבקבוקים ואם יש על מה להסתכל בבקבוק? תודה

09/02/2011 | 12:55 | מאת:

שמואל שלום, לרימון רכיבים תזונתיים רבים התורמים באופן משמעותי לבריאות . הרימון מכיל ויטמינים ומינרלים חשובים כגון, ויטמין K, A, C ו- B, אשלגן, נתרן, סידן, זרחן ועוד, אך יותר מכל הוא נמצא עשיר בנוגדי חמצון,ברמה שגבוהה מכל פרי אחר וגם בהשוואה ליין אדום ולתה ירוק. הודות לרכיבים אלו מהווה הרימון "כלי נשק" יעיל במיוחד במניעה ובטיפול במחלות שונות. הרימון מורכב מ 85% מים ו-10% סוכר, הוא מכיל שפע פוליפנולים וטאנינים, הידועים כנוגדי חמצון רבי עוצמה . אכן קיים הבדל משמעותי בין מיץ רימונים שנסחט זה עתה לבין מיץ רימונים שנמצא על המדף . כשהמוצר סחוט זה עתה כל הרכיבים הפעילים, הוויטמינים, המינרלים הפוליפנולים והטאנינים נמצאים במיץ באופן זמין. במיץ שעל המדף הרכיבים הללו לא יהיו בכמות נאותה וזמינה כמו במיץ הטרי. עליך לשים לב האם המוצר מכיל חומרים משמרים, האם הוסף לו סוכר והאם המוצר עבר פיסטור. הפיסטור של המיץ ודרכי ההכנה התעשייתיות יכולות להרוס את הרכיבים הטובים שבמיץ הרימון. לידיעתך , לחברת סופהרב יש מוצר שנקרא כמוסות תמצית רימונים . הרימון מכיל נוגדי חמצון רבי עוצמה בעלי פעילות רחבה לשמירה על בריאות הלב , הפחתת כולסטרול ואיזון יתר לחץ דם . צריכה של רימונים מפחיתה מצבי דלקת , מונעת תהליכים סרטניים , מפחיתה זיהומים חיידקיים , פטריתיים וויראליים . כמוסות רימונים מבית סופהרב מכילות תמצית תקנית של הפרי (מיצויי של החומרים הפעילים בו) בשילוב עם אבקת הפרי השלם לספיגה אופטימאלית ופעילות מושלמת בגוף. הכמוסות אינן מכילות סוכר. לקריאה על תמצית תקנית רימונים: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=176&ArticleID=140&sng=1 אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש

09/02/2011 | 13:54 | מאת: שמואל

תודה רבה. מה שאני קונה זה פרימור. כתוב שזה מפוסטר. אז אני מבין שאם אני מספיק עצלן לקנות+לסחוט את הפרי הפתרון הטוב זה הכמוסות ?

22/03/2012 | 13:16 | מאת: ענבר

האם שתיה מרובה מדי של המיץ יכולה לגרום נזק? כלומר ברצוני להפחית את כמות הכולסטרול LDL שבדם שלי, התחלתי לשתות מיץ רימונים, כוס ליום והגעתי למצב שאני שותה הרבה יותר מכוס ליום, האם זה יזיק ? -תודה (: