בודזון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/08/2013 | 15:05 | מאת: שני

שלום רב, אובחנתי כחולת קרוהן. הרופא המליץ על בודזון לחודשיים. ביצעתי תבחין שחפת שיצא שלילי וכעת אני אמורה להתחיל לקחת את הבודזון. רציתי לשאול: א. איך לוקחים את הכדור? לפני\אחרי אוכל? ב. קיבלתי לבצע כל מיני בדיקות דם כמו: הפטיטיס b, HBS ab וכו' לשקול חיסון לHPV אפשר להתחיל לקחת את הבודזון ללא תלות בבדיקות אלה? תודה רבה!

לקחת 30-60 דקות לפני אוכל. עדיף לבצע הבדיקות לפני תחילת נטילת הטיפול תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה