נורמלקס רזולור ואקמול השפעתם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/12/2019 | 14:33 | מאת: אביטל

שלום דר יש לי עצירות קשה לוקחת נורמלקס גורם לי לשלשולים ולאיבוד נוזלים מייבש אותי ומרזה הומלץ לי על רזולור רופאת המשפחה בכללית לא מכירה טוענת שאין גם בסופרפארם לא מכירים איך ניתן לקבל תרופה זו ומי רושם אותה יש הנחת מושלם כפי שהבנתי אז איך לא מכירים אותה? כמו כן רציתי לשאול האם נורמלקס יכול לגרום לכרסום בקיבה ךתחושת כאב ורעב ויש לי כל הזמן גזים לא נעימים כלום לא עוזר גזיםx פרוביוטיקה פחם כלום זה גורם לי לסבל רב כי צורב בפיסורה ולא יכןלה להיות בין אנשים ממה זה? כמו כן רציתי לשאול האם יתכן שאקמול שלוקחת לכאבים בגוף יכול לפגוע בקיבה בריריות במתן שתן מועט לייבש או שזה מהנורמלקס?יגוע שתרופות בלי סטרואיד פוגעות בקיבה האם אקמול יכול גם לפגוע? מה לעשות נגד הגזים ונגד הכרסום בקיבה סותריי חומצה לא עוזרים יש רעשיי מים בקיבה יש לחץ לושט העליונה האם רק התקנת פג יכולה לעזור או יש פתרון אחר כי יש לי בעיות בליעה תת משקל ומיובשת בשל הדיספגיה בתודה

בפנייתך מגוון תלונות רחב ביניהן ירידה במשקל, תת משקל, כאבי בטן וקושי בבליעה. מציע לעבור בירור גסטרו מסודר לפני שבכלל מעלים אופציה של פג ??

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה