הרעלת מזון כתוצאה מאכילת דג נא

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/09/2019 | 23:27 | מאת: אלונה

שלום, אכלתי ביום חמישי המון סושי מדג טונה נא ולאחר מכן התחילו לי כבר ביום למחרת שלשולים, בחילות, כאבי שרירים, חולשה ועייפות בכל הגוף. ביום שבת נסעתי לטרם הביאו לי עירוי ורידי של sodium chlorid ושוחררתי לבית. יום ראשון לאחר השלשולים הבחנתי שיש לי צואה בצבע ירוק כהה עם נקודות שחורות וריר / מוגלה עליהן והצואה מפורקת לחתיכות קטנות. הלכתי לרופא משפחה שלי אבל הוא אמר לי לעשות רק למקרה חירום תרבית צואה למחר. כרגע ערב יום ראשון ואני סובלת מכאבי שרירים חזקים וחולשה בכל הגוף.... אני לחוצה ומפוחדת בגלל שיש לי השבוע נסיעה לחוץ לארץ. מה ניתן לעשות במקרה כזה למי לפנות? ומה המלצות והטיפול שאפשר לקבל? תודה מראש, אלונה.

לקריאה נוספת והעמקה

מצב מסוג הזה עובר לבד

02/09/2019 | 19:22 | מאת: אלונה

דר תודה על המענה. נהיה לי גם טעם חמוץ בפה, האם צריך לדאוג?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה