ביופסיה לאחר בדיקת גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/08/2019 | 18:57 | מאת: ניצן

בסיום בדיקת אנדוסקופיה- גסטרוסקופיה, נלקחו 3 דגימות לביופסיה. הנה הממצאים בלעז: 1) Duodenal biopsy,2nd part: Normal appearing duodenal mucosa. 2) Gastricbiopsy,antrum: Mild to moderate chromic gastritis. Helicobacter pylori not identified. 3) Gastric biopsy body: Mild chronic gastritis. Helicobacterpylori not identified. ****************************** אודה על "תירגום" הממצאים לעברית פשוטה, וחשוב מכך לפינוח הממצאים. איזה דלקת קלה כן נמצאה? תודה, ניצן

דלקת כרונית קלה בקיבה פעילה, הסיבה לרוב עודף חומציות בקיבה, יתכן משנית לתרופות או תזונה. מומלץ לברר רמת B12 ונוגדנים מסוימים לשלול אפשרות של דלקת אוטואימונית.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה