דיספפסיה - אחרי ניתוח לסתות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/04/2019 | 16:34 | מאת: masali

שלום , לפני כ 7 חודשים עברתי ניתוח הזזת לסתות ומאז אני סובל מבחילות בגרון (רצון תמידי להקיא) וגזים וחומציות יומיומית - מה שמפריע זה הרצון הקאה הוא לא מהקיבה אלא מהגרון , עשיתי גסטרוסקופיה התברר שיש חידק וטופלתי לפני 4 חודשים אך התסמנים לא נעלמו , הרופא אמר שיש לי דיספפסיה ואני מאז (כמעת 5 חודשים) נוטל תרופה בשם מודאל 200 מ"ג פעמיים ביום , התרופה עזרה לי להחזיר את המשקל , אך אם אני עוצר אותה כל התסמנים חוזרים שוב , השאלה שלי : -האם באמת זה דיספפסיה ולא שיתוק קיבה? - האם אפשר להתואשש מדבר כזה אפילו זמן רב ? - האם הניתוח זה שגרם לכל הבלגן הזה? תודה

האם מדובר ברפלוקס? הפרעת תנועתיות קיבה? יש בדיקות לאבחן מצבים אלו איני יודע אם זה קשור לניתוח

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה