קוצר נשימה והקאות בלילה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/03/2019 | 03:07 | מאת: dan

גיל 60, לפני שבועיים זיהום ויראלי, מאז שיעולים/קוצר נשימה בעיקר בלילה, התעוררות לפחות פעם בלילה עם התקף קוצר נשימה חריף, היו שני התקפים עם הקאה חריפה, רופא משפחה איבחן ברונכיטיס אקוטי ו GERD ושלח לצילום חזה, לא נמצאה דלקת ריאות התסמינים החלו רק מאז תחילת הזיהום מה יכול להיות הסיבה והאם המצב מסוכן/מחייב פניה למיון?

מניח שאם נבדקת עי רופא המשפחה המצב אינו מסכן חיים אחרת היה מגיב בהתאם ומפנה להמשך בירור במסגרת חדר מיון. בכל מקרה של הימשכות התסמינים או החמרה שלהם מומלץ לעדכן את רופא המשפחה ולבצע הערכה מחודשת במסגרת המתאימה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה