כבד מאוד שומני בלתי חדיר ב US

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/08/2018 | 20:20 | מאת: סמדר

שלום לכם בבדיקת US נמצא כבד מאוד שומני בלתי חדיר. בדיקות דם לתפקודי הכבד תקינות. תזונתי דלת שומנים מאוד. האם יש בדיקות נוספות שעלי לערוך? אני חולה מאוד, אבל לא יודעת אם הכבד בין הגורמים לחולשתי. תודה.

11/08/2018 | 23:19 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, כבד שומני הוא תופעה שכיחה מאוד כיום בחברה המערבית. אינני יודע מהן מחלו. הרקע ... הסיבות השכיחות הן תסמונת מטאבולית על רקע הפרעה במאזן השומנים סכרת ..., אלכוהול, תרופות שונות, מחלות גנטיות כגון ווילסון... ממליץ לפנות למרפאת כבד באופןמסודר לבירור .

11/08/2018 | 23:44 | מאת: סמדר

תודה רבה דר' פלדמן

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה