אבנים הכיס המרה ושלשול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/05/2018 | 17:55 | מאת: גיורא

שלום רב, לפני שבוע אושפזתי עם ביליארי קוליק וערכים של תפקודי כבד גבוהים מאוד. שוחררתי עם המלצה לכריתת כיס המרה. בינתיים סובל משלשולים מימיים. תוצאות בדיקת צואה לפרזיטים שליליות. האם השלשול נובע מבעיות כיס המרה? ואם כן, האם זה מצריך להקדים את הניתוח? בתודה מראש

סביר להניח שלא בשל כיס המרה מכיון שהשלשולים החלו לאחר אשפוז , יתכן שגם קיבלת אנטיביוטיקה , יש לשלול זיהום עם חיידק שנקרה קלוסטרידיום. פנה לרפא משפחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה