קוליטיס גזים במערכת כולל בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/03/2018 | 15:54 | מאת: שמחה וטובת לב

שלום רב אנסה לקצר בת 55 לאחרונה הצרות מעי ... יציאות מרובות רגישות וגזים קולניים ניסיתי הכל... לפעמים התערבות בבידה מים מעט שאין ברירה... מטופלת בכלורופיל פרוביוטיקה כמובן!!! סוגים שונים וונלה -אם כי לא הכמות שהומלץ מלווה בתזוזה של המעי למרות ארוחות קטנות וזהירות כעת ללא חולשה או דיכאון כלל. אמנם מגביל מאד דורש התערבות רפואית קולוטאל נורמלקס אקרובטיקה מה לקחת בנתייים???? הזמנתי טןר לדר עובדיה ברוך תודה מראש וחג שמח לכולם

היצרות מעי ?? קשה לתת מענה לפנייתך דרך פורום זה. מציע להיעזר בינתיים ברופא המשפחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה