התקפי כאבי בטן קשים מאוד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/08/2017 | 09:42 | מאת: ליאורה לבהר

בני בן ה 18 סובל מזה כשנתיים מכאבי בטן קשים מאוד אחת לחודש-חודשיים. ההתקפים מגיעים ומתגברים עם השעות עד לסבל נוראי שלו. הוא מתאר גוש של כאב באיזור הקיבה. כל פעם רק טיפול במיון עוזר לו: אינפוזיה לוריד של זנטקס,מלוקס וכמובן מורפיום. ורק אחרי הטיפול התרופתי לוריד הוא מצליח להתפנות. (כדורים לא עוזרים לו). נעשו לו כל הבדיקות האפשריות והכל תקין (US, קרוהן, קולונסקופיה ועוד). מה זה יכול להיות? איזה עוד כיוון אפשר לבדוק?

צריך לבצע גסטרוסקופיה עם בדיקת חיידק HP וגם לבצע CT בטן עם חומר ניגוד

21/08/2017 | 12:53 | מאת: פקק צואתי/אבני צואה

הבן שלי יצא היום מבי״ח גם אחרי התקף כאבים וראו בצילום רנטגן facel impaction ):

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה