בחילות רצון להקיא ירידה במשקל חוסר תאבון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/07/2017 | 15:25 | מאת: נעמי

שלום אני בת 40 ושקלתי לפני שהכל התחיל 55 קג .לפני מספר חודשים התחיל לי בחילה קבועה שאני קמה כל בוקר עשיתי בדיקת נשיפה והבדיקה יצאה תקינה . מלפני חודשים תקף אותי גם ורטיגו וחוסר שווי משקל שסבלתי בעבר עקב כך היה מלווה בבחילות חוסר תאבון וכ..הורטיגו וחוסר שווי משקל בשיפור ניכר עקב פיזוטרפיה .כמו כן באותה תקופה היתה לי בחינה קשה וכנראה וציינו שזה נבע מלחץ . בתקופה הזאת בקושי אכלתי. העניין שהבחינה הסתיימה מלפני שלושה שבועות אך עדיין אני קמה כל בוקר עם בחילות נוראיות ברגע שאני באה לצחצח שיניים יש לי רפלקס הקאה אך לא מקיאה כי אין לי מה .במשך היום חוסר תאבון בקושי אוכלת ואוכלת ממש קצת ובכח .אם אני אוכלת משהו אני מרגישה כאילו תקוע וכבר יש גרפקס או בחילה .בשל כך ירדתי כ 4 קג .כמו כן הבטן כל הזמן מדברת משמיעה קולות והרגשה של גזים .הרופא הביא לי כדור מהמשפחה של לוסק וציין שאנסה את זה .הירידה במשקל מטרידה אותי וחוסר התאבון הנוראי והבחילות .מה ניתן עוד לעשות ? אני מציינת שבדיקות הדם שעשיתי לפני חודשיים שזה התחיל בערך היו תקינות לא היה חוסר ברזל או מוגלבין .בלוטת התריס מבדיקה לפני שנה היתה תקינה הרופא לא נתן לי שוב .לא נבדק מחלת הנשיקה הרופא חושב שלא קשור .האם יש בדיקות שניתן לעשות ? עליי לציין שלפני 7 שנים לערך הייתי במקרה דומה עקב לחץ ומותו של אבי וגם אז סבלתי מורטיגו וגם אז הקאתי וירדתי במשקל אז עשו לי בדיקת גאסטרו ושללו רגישות לגלוטן .והבדיקה יצאה תקינה .האם זה שזה היה לפני 7 שנים צריך לערוך בירור מחדש ? הרופא משפחה שולל שאלך לגאסטרו וציין שאקח את הכדורים ונראה מה הלאה.העניין שזה לא משתפר ואני ממשיכה להיות חסרת תיאבון ולא אוכלת כמעט ויורדת במשקל .אשמח לעצתכם

19/07/2017 | 15:26 | מאת: נעמי

שכחתי לציין שגם יש שילשולים וקיבה רכה בכל התקופה .

שלום לך, התמונה דורשת הערכה קלינית והתקדמות בבדיקות מעבדה, הדמיה ואינדוסקופיות בהתאם. ממליץ לפנות למרפאת גסטרו

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה