קיבה לא סדירה מה הסיבה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/06/2017 | 15:06 | מאת: מורן

שלום, אני בת 22 לפני מספר חודשים חוויתי יציאות רכות מספר פעמים בעיקר בשעות הבוקר ולאחרונה זה נירגע. עשיתי בדיקת תרבית צואה שיצאה שלילית(אין כלום) עשיתי גם בדיקת דם סמוי בצואה שתוצאותיה עדיין לא הגיעו. לאחרונה היציאות אומנם עדיין רכות מעט אך מוגבלות לפעם אחת בבוקר בדכ, כשהן רכות ואני מנסה עוד אני מרגישה מעט צריבה..והוצאה עצמה דביקה.. מה שמוזר זה, שיום למחרת יכולה להיות קיבה רגילה ויום אחרי זה זה יחזור ליציאות הרכות. מה זה יכול להיות? *הרופא שלל משהו שקשור לתזונה, עשיתי בדיקה לצליאק לקטוז וכו.. (יש לי בדיקת נשיפה לחיידק ההליקובקטר ותור לגסטרו רק עוד חודש). דבר נוסף שרציתי לשאול, לפעמים אני רואה על הנייר מן משהו קטן דמוי ומרקם של קליפה בצבע אדום בהיר.. האם יתכן שזה דם?.. אני מאמינה שזה נימצא גם בצואה עצמה אך אני לא יודעת אם באופן קבוע או לא.. מה זה יכול להיות..? *יש לציין שלאחר יציאה רכה אני מעט חלשה ואני לוקחת תדריפרון לברזל כבר תקופה. תודה רבה!

לא ניתן לאבחן דרך פורום חשוב גם מה מראות בדיקות הדם. מדדי דלקת? כדורי ברזל גם יכולים להשפיע על היציאות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה