אחרי בדיקות עדין לא מבינה מה יש לי

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

11/12/2016 | 20:25 | מאת: אילתית

שלום רב. אני אשה בגיל 67 בראיה עוסקת בספורט הליכה , ובנית עצם, ופילאטיס. התחיל לכאוב לי הירך ביולי השנה הפסקתי כל פעילות ספורט והרופא היפמה אותי למיפוי במיפוי התשובה קליטה מוגברת בראש פמור ימין יכול להתאים ל AVN ב-MRI שינויים OA מתונים עד מתקדמים בפרק ירך. מודגמת בצקת לשדית נרחבת בראש וצוואר הפמור יתכן קו שבר לא ניתן לשלול גבול של AVN אשר גבולותיו מוסתרים ע"י הבצקת הלשדית הנרחבת מה היית מציע להמשך טיפול כאן באילת אין לי מומחה ואני עובדת עצות. כואבת לוקחת טיפול תרופתי לכאבים הולכת עם קביים. תודה

17/12/2016 | 09:45 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

שלום רב, קשה לי לענות לך רק לפי הטקסט. באופן עקרוני בAVN בדרגות נמוכות במידה ואין קריסה של הראש ניתן לטפל בעזרת קידוח עם או ללא הזרקת תאי גזע. אם יש ארתריטיס (OA) מתקדם הטיפול יהיה החלפה של הירך. מציע להגיע לבדיקה של אורטופד ירכיים בשאלה של שימור המפרק קודם לכן. בברכה, ד"ר איתמר בוצר אורטופד ספורט מנתח מומחה לטיפול ושימור ממפרק הירך הברך והכתף www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך