נפיחות וכאב בברך לאחר הזרקת סטרואידים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

17/10/2016 | 23:38 | מאת: שולי גולדנברג

יש לי כאבים,נוקשות וצליעה בברך ימין,רופא אחד עשה צילום רנטגן והחליט שזה דלקת , נתן אטופן,ללא שינוי. רופא שני כביכול מומחה ברך על סמך בדיקה פיזיקלית וצילום הרנטגן שאב נוזל מהפרק והזריק סטרואידים. כעת יש החמרה ומגבלת תנועה בברך.ברור לי שקבלתי טיפול לקוי אז האם להתעקש על בדיקת MRI והאם זה בסדר שהנוזל שנשאב לא נשלח לשום מעבדה??

19/10/2016 | 11:24 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

הי שולי, החשש הגדול ביותר לאחר הזרקה הוא זיהום במפרק, הסיכוי שיתפתח זיהום שכזה הוא נמוך מאוד. כאבים חזקים יותר, נפיחות, חום, קושי בדריכה על הרגל - הם רק חלק מהסימנים מציע לחזור לרופא שהזריק לך או לפנות לרופא המשפחה.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך