התייעצות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

14/08/2016 | 18:44 | מאת: נאדר

שלום אני נאדר בן 39 בתאריך 04.08.2011 קרתה לי תאונה עבודה החלקתי ונפלתי על ירך שמאל ולאחר בדיקות ומעקב וצילומים התגלה קרע בלפרום ופגיעה בסחוס לפני שלוש שנים וחצי עברתי ניתוח מסוג ארטרוסקופיה בבית חולים איכילוב שם הרופאים הבטיחו לי שלאחר הניתוח בכמה חודשים אני אחזור לשיגרה הסכמתי לניתוח בתאריך 15.01.013 עברתי את הניתוח אך לצערי הניתוח לא עזר וחא היה שינוי ושיפור במצב עברתי לבית חולים אחר ולאחר מעקב וטיפול עברתי עוד ניתוח מסוג ארטרוסקופיה במפרק אך גם ללא שינוי והיום אני עם מפרק פגוע וכאבים חזקים ומוגבלות ומעומד לניתוח מסוג החלפת מפרק הירך שאלתי היא האם קיימת רשלנות רפואית מבית החולים איכילוב או רשלנות על ניתוח מיותר אשמח לקבל מענה

20/08/2016 | 07:41 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

נאסר שלום, לצערנו לאף ניתוח אין מאה אחוזי הצלחה. אני מצטער שאתה מועמד לעבור ניתוח להחלפה של הירך ומאחל לך בהצלחה. ד''ר איתמר בוצר www.botset.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך