ארתרוסקופיה ירך..

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

26/06/2016 | 19:41 | מאת: aviva tzegaye

שלום אני צריכה לעבור ארתרוסקופיה בירך עקב קרע בלברום. רציתי לדעת איזה סוג קביים מומלץ לאחר הניתוח ואיפה ניתן להשיג מקבע ירך ואם הוא באמת נחוץ.. ? תודה והמשך יום טוב.

04/07/2016 | 09:35 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

אביבה שלום, בפרוטוקול שאני נותן למטופלים לאחר הניתוח אני מבקש ללכת על קביים בדריכה חלקית של 10קג למשך שבועיים. רוב האנשים משתמשים בקביים רגילים, אבל אין מניעה מלהשתמש בקביים קנדיות. אני ממליץ ללכת לפיזיותרפיה לפני הניתוח וללמוד ללכת עם הקביים, תבחרי את אלו שהכי נוח לך ללכת איתם. בנוגע למקבע ירך, הצורך בו נקבע במהלך הניתוח בהתאם לממצאים ולפעולות שנעשות. אפשר להשיג אחד משומש ביד שרה או לקנות אחד בחנות אורטופדיה. במידה ואת עושה את הניתוח שלא בבית חולים ציבורי, אפשר לבקש מהסוכן להכין אחד ולקנות רק לפי הצורך לאחר הניתוח. המטופלים שלי מקבלים את המקבע במחיר עלות, כך שאם בוחרים לקנות זו האופציה המועדפת. ד"ר בוצר www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך