כאבים עקב ארתרוסקופיה ברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

26/03/2016 | 09:23 | מאת: דני

שלום רב, ב-15 למרץ עברתי ניתוח ארתרוסקופיה בברך שמאל. בוצעה כריתה חלקית של המיניסקוס המדיאלי עקב קרע רדיאלי ואופקי. סובל מכאבים עזים בלילות (משככי כאבים מסוגים שונים אינם עוזרים). ברצוני לשאול האם ישנה סיבה מיוחדת לכך ומה ניתן לעשות. בנוסף, מה זמן ההחלמה הממוצע שיאפשר לי חזרה לתפקוד מלא? תודה מראש.

30/03/2016 | 22:01 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

דני שלום, למרבית האנשים שאני מנתח, כשבועיים לאחר ארתרוסקופיה של הברך אין כאבים והתחושה הכללית טובה. עם זאת, יש אנשים שלוקח להם יותר זמן להחלים, בעיקר במידה ולא נותנים לרגל לנוח בימים הראשונים לאחר הניתוח. אני מציע להתיעץ עם הרופא המנתח שלך. בברכה, ד"ר איתמר בוצר www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך