כאבים בברך ימין בהליכה ממושכת ובמדרגות.

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

21/03/2016 | 18:01 | מאת: רוסמן

שלום אני סובל הרבה שנים מפריצת דיסק ב L5 S1 ,זה כמה שנים שיש לי כאבים בברך ימין ו"קוצים" ברגל ימין.לאחרונה כאבי הברך גברו בצילום MRI נראה שהמצב לא "משהו" ורופא הקופה אמר שצריך יהיה לנתח כשהמצב יהיה בלתי נסבל.אני עושה פעמיים בשבוע עיסוי במיוחד לברך שמקל על הכאבים, כשאני במדרגות הבית הכאב מופיע וכואב האם יש קשר לדיסק ולברך. תודה משה

30/03/2016 | 21:57 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

שלום רב, באופן עקרוני כאב גב יכול להתבטא גם בכאבים בברך, בעיקר יופיע כאב בעל אופי שורף או מעקצץ. לעומת זאת בעיה בברך תגרום לכאב חד, שלרוב יתגבר בכיפוף הברך. ד"ר בוצר www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך