קרע במניסקוס מדיאלי.

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

16/03/2016 | 00:18 | מאת: gali katz

שלום ד"ר אני מאובחנת עם קרע במניסקוס המדיאלי ממצאי MRI לברך שמאל: קרע בMM, ציסטה מניסקיאלית במדור מדיאלי. הדעה הראשונה שקיבלתי מהרופא היא לעשות ניתוח. ברצוני לשאול האם ניתן להתגבר על הקרע על ידי טיפול שמרני? במידה ולא מה הנזק שניתוח ארטרוסקופיה יכול לעשות בעתיד? האם אוכל להמשיך להיות רקדנית מבלי חלק מהמניסקוס? תודה רבה, גלי.

19/03/2016 | 15:23 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

גלי שלום, לשאלתך, מבלי לדעת את כל הפרטים, באופן עקרוני ניתן לחזור לפעילות גופנית מאומצת וללא מגבלות לאחר ארתרוסקופיה לטיפול במניסקוס קרוע - במרבית המקרים יש צורך בניקוי של האזור הקרוע שפותר את הכאבים בברך והנפיחויות בברך.במקרים אלו ההחלמה מהירה וקלה. בברכה, ד''ר בוצר www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך