פציעה בברך במשחק כדורגל

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

03/02/2016 | 09:29 | מאת: יניב

שלום דוקטור איתמר. אני משחק כדורגל באופן חצי מקצועני ,במשחק האחרון נפלתי בצורה לא טובה על ברך שמאל שקמתי הרגשתי ממש לחץ על הברך וכאבים חדים מאחורי הברך ,אחרי טיפול קטן של הרופא של הקבוצה המשכתי במשחק ופחות הרגשתי כאבים בברך .שהמשחק הסתיים הרגשתי כאבים חזקים מאוד מאחורי הברך ובצד החיצוני של ברך שמאל בימים הראשונים הכאב היה חד מאוד וכאילו הרגשתי חתך מאחורי הברך לא יכולתי ליישר או ללכת בלי צליעה .עבר כבר למעלה משבועיים עדיין כואבת לי הברך אבל מיום ליום הכאב פוחת ואני הולך יותר טוב אבל עדיין מרגיש דקירות מאחורי הברך ובצד החיצוני ועדיין אני לא יכול ליישר את הרגל בישיבה עד הסוף . האם נראה לך שזו מתיחה של הרצועה או משהו יותר חמור ?. תודה רבה דוקטור.

04/02/2016 | 23:47 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

יניב שלום, כאב בברך שנמשך למעלה משבועיים לאחר הפציעה דורש בדיקת אורטופד. לצערי לא אוכל לעזור לך מעבר לזה. ד"ר בוצר

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך