ברך נפוחה!!

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

13/11/2015 | 03:01 | מאת: שחר

שלום, עשיתי צילום רנטגן לברך והתוצאה הייתה תפליט סופרה פטלרי קל. אפשר לדעת מה זה ואיך מטפלים בזה?

13/11/2015 | 10:29 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

שחר שלום, תפליט סופרה-פטלרי בעצם אומר שיש נוזלים בברך. במילים אחרות - הברך נפוחה ואת זה לא צריך לספר לך. במידה והיתה חבלה ברורה, סיבוב הגוף על הברך או נפילה, הנוזלים בברך יכולים להיות דם עקב החבלה. נוזלים אחרים בברך יכולים להיות עקב תהליך דלקתי ראשוני או משני לפגיעה בברך למשך קרע במניסקוס. אני מציע לפנות לאורטופד לצורך בדיקה פיזיקלית והחלטה האם יש צורך בניקור הברך והוצאת נוזלים לבדיקה או אפילו רק לצורך הקלת הכאבים. אשמח לענות לשאלות נוספות ד''ר איתמר בוצר רופא בכיר ביחידה לברך וארתרוסקופיות ברמב''ם לקביעת תור 1700505150 www.Botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך