כאבים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

11/11/2015 | 11:24 | מאת: עמירה פרידהבר

שכחתי לציין כי קיימות אצלי גם נעילות של הברך וזה מפריע לי מאוד כאשר אני הולכת ואז הברך ננעלת לי. מחכה לתשובה מהירה ודחופה. בתודה מראש, עמירה פרידהבר טלפון: 0537548655

13/11/2015 | 10:26 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

עמירה שלום, נעילות של הברך יכולות להתרחש בגלל מספר סיבות, במקרה שלך כנראה מדובר עקב השינוים הניוונים והעצמות שבולטות. במקרים רבים אחרים קרע במניסקוס יכול להוביל לנעילה של הברך - מקרים שכאלו דורשים ניתוח ארתרוסקופיה של הברך באופן זריז על מנת לשחרר את הנעילה. אשמח לענות לשאלות נוספות ד''ר איתמר בוצר רופא בכיר ביחידה לברך וארתרוסקופיות ברמב''ם לקביעת תור 1700505150 www.Botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך