תוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

10/08/2014 | 19:58 | מאת: אבי

שלום! בן 21 ביצעתי אולטרסאונד מפשעות ואשכים.בבדיקה נמצא כי בשתי המפשעות,ימין ושמאל,ישנה חולשה מקומית בשריר דופן בטן תחתונה,ללא עדות לשק בקע. יש לציין שאני מתאמן בחדר כושר כבר למעלה משנה.האם בשל תוצאות הבדיקה עליי להגביל את עצמי במשקלים גבוהים כשאני מרים משקולות למשל?הגבלות אחרות כלשהן? אשמח לתשובה:)

14/08/2014 | 10:20 | מאת:

מדובר במה שנקרא "בקע ספורטאים ". כמובן שכשהלחץ התוך בטני עולה הבקע יכול לגדול . צריך לחזק את שרירי הבטן הצדדיים . המשך אימון פורה . ד"ר כץ