שבר בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

07/02/2014 | 20:52 | מאת: גלית

בחודש אוגוסט האחרון החלקתי במדרגות ונחבלתי בעצם הזנב. מאחר ועד היום הכאבים עדיין קיימים הופניתי למיפוי עצמות. התקבלה תשובה בנוסח: הדגשה קלה בקליטת החומר באזור עצם הזנב, יכול להתאים לשבר. 1. מה ניתן לעשות ? 2. אני מתאמנת בחדר כושר, האם מותר להמשיך להתאמן ? ומאחר ואני לא רוצה לוותר על ספורט, האם יש פעילות ספורטיבית שכן אפשר לעשות ? תודה מראש לתשובתך.

11/02/2014 | 21:03 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הטיפול בחבלה בעצם הזנב הוא מנוחה עד שעצם הזנב תתאחה שוב עם הסקרום . אפשר להפעיל בינתיים קבוצות שרירים אחרות בגוף וסוגי ספורט אחרים . בחדר כושר אפשר להתאמן על הליכון או אליפטור , אפשר ללכת , לשחות וכדומה המשיכי להתאמן ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך