התעמלות עם בקע טבורי

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

23/01/2014 | 11:23 | מאת: ולריה

שלום, אני בת 29, 8 חודשים לאחר לידה. גיליתי שיש לי בקע טבורי. לא כואב בדרך כלל. אני מנסה לחזור לכושר והרופאת משפחה אמרה לי שאני יכולה לעשות רק הליכות. האם זה נכון? אני לא יכולה לחזור לפעילות ספורטיבית רגילה שלי? אני עושה אירובי, עיצוב, בטן. הייתי רוצה גם לעשות תוכנית בחדר כושר עצמו (כלומר מכשירים), אבל עכשיו אני לא יודעת מה לעשות. תודה

27/01/2014 | 17:26 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אפשר להמשיך לעשות פעילות גופנית ולהמנע במידת האפשר מתרגילים שמעלים את הלחץ התוך בטני . אפשר להשתמש בחגורת בטן . תשובה יותר מפורטת אוכל לתת רק אחרי התרשמות מגודל הבקע המשיכי להתאמן ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך