דופק גבוהה בריצה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

27/07/2013 | 17:46 | מאת: א

שלום, אני בן 38, עוסק בריצה למרחקים ארוכים, כולל מרתון, בראי בדרך כלל. לאחרונה התחלתי להקפד למדוד דופק (בעזרת שעון דופק): דופק במנוחה כ 55, אך בריצה הדופק מגעיה ל 215-220 לאחר כ 10 ד' ריצה ונשאר שם לאורך כל הדרך. אני לא מרגיש שום קושי פיזי או נשימתי במהלך הריצות . מה הסיבה לדופק גבוהה כל כך

27/07/2013 | 17:50 | מאת: ד"ר אברהם כץ

מתי עשית בדיקת ארגומטריה ? האם עשית אקו לב ? ד"ר כץ

27/07/2013 | 18:09 | מאת: א

עשיתי גם אקו וגם ארגומטריה לפני כשנתיים, מאז לא חשתי שום שינויי בריאותי, במהלך ריצות עצמן ההרגשה הכללית טובה מאוד, הנשימה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך