האם שחיית חזה טובה במקרה של בעיות גב?

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

24/07/2013 | 12:46 | מאת: איל חדש

שלום, לפני כחצי שנה התגלה אצלי ספונדילוליטיס דרגה 1 בחוליות הנמוכות של עמוד השדרה. לפני כן הייתי רץ הרבה, וכמובן הפסקתי לעשות זאת. אני מחפש תחליף אירובי, האם שחיית חזה היא טובה במקרה של כאבי גב תחתון? פשוט יש לי בעיה עם שחיית חתירה עקב מגבלה בתנועת אחת הכתפיים. תודה ויום טוב, איל חדש

27/07/2013 | 17:48 | מאת: ד"ר אברהם כץ

שחייה בסגנון חזה עלולה לעיתים לגרום לבעיות בחוליות ע"ש מתני אך הנזק יכול להמנע אם שוחים בטכניקה נכונה . אפשר לשחות גם שחיית גב המשך שחייה מהנה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך