אבחנת ddh

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

19/05/2013 | 21:07 | מאת: ימית

שלום שמי ימית, יש לי תינוקת בת 5 חודשים.בגיל 5 ימים אובחנה ddh. טופלה ברצועות עד גיל 3 חודשים.לאחר פריקה בירך שמאל עברה אורטוגרפיה ושיחזור סגור וגובסה בגבס ספייקה למשך חודשיים.לאחר חודשיים הוחלט המשך טיפול בגבס.בהרדמה מלאה הורידו את הגבס בוצע שיחזור וגיבוס מחדש.האם אתה ממליץ לגשת לחוות דעת נוספת? אם כן מי? הרופא המטפל הוא דר שטאוקר חיים בבית חולים נהריה.לתשובתך אודה.ימית

22/05/2013 | 22:51 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אכן כדאי לשמוע חוות דעת נוספת . אפשר לפנות לאורטופד ילדים שעובד באחד מבתי החולים הגדולים ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך