נזק מניסקלי מדיאלי אחורי

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

24/03/2013 | 23:17 | מאת: נועם

אני עושה יוגה כבר מספר שנים. לאחרונה אני חש כאבים בברך שמאל בעיקר בכריעה מלאה וכשמשקל הגוף על רגל שמאל ובעמידה אני חש כמו מתיחה בצד האחורי של הברך. עשיתי MRI. תוצאות הבדיקה הן שיש נזק מניסקלי מדיאלי אחורי. האם אפשר להמשיך לעשות יוגה? האם אני יכול להמשיך לעשות טיולי שטח (שביל ישראל)? האם כדאי ללבוש חבישה לברך בטיולי שטח?

31/03/2013 | 15:58 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הטיפול בבעיות ברכים מכל סוג , הוא חבישה אלסטית וחיזוק שרירי הירך . יש לעשות פעילות עד גבול הכאב במידה ואתה "צריך " את הברך לפרנסה או שהכאבים הם בלתי נסבלים , יש לפנות לבדיקת רופא חג שמח ד"ר כץ

03/04/2013 | 08:30 | מאת: נועם

תודה על התשובה. טיילתי 3 ימים (שביל ישראל). יומיים לאחר מכן חלק הרגל שמתחת לברך (השוק והקרסול) התנפחו קלוף כאילו הצטברו בהם נוזלים. האם זה קשור למיניסקוס? האם זה צריך טיפול אן שיעבור בעזרת מנוחה?

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך