בוריטיס במרפק

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

07/02/2013 | 14:05 | מאת: מ

שלום, יש לי מזה מספר חודשים בוריטיס במרפק מתבטא בעיקר בבצקת במרפק לא אדום וללא חום. רופא משפחה נתן לי אתופן 600*2 ביום למשך 10 ימים זה לא עזר. יצויין כי אני מתאמן כ - 8 חודשים אימוני כוח בחדר כושר, בתדירות של 3 פעמים בשבוע בערך 1.5 שעות כל פעם - משקולות, מכשירים וכד' שמן הסתם מצריך ממני שימוש ביד ימין ובמפרק שמחבר בין האמה לזרוע. 1). מה מומלץ לעשות? 2). האם ניתן להמשיך באימונים? תודה

09/02/2013 | 18:13 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי התיאור שלך , יש לחבוש את המרפק בחבישה אלסטית ולהמשיך להתאמן. כדאי לעשות הפסקה באימוני המשקולות ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך