כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

06/02/2013 | 22:38 | מאת: משה

שלום, מזה מספר חודשים אני מתאמן במטרה לרוץ 10 ק"מ בעוד חודש במרתון ת"א. לפני שבועיים כאבו לי הברכיים , כנראה עקב עומס מוגזם (או אולי בגלל נעליים חדשות?). נחתי במשך שבוע וחצי כולל קרח על אזור הברכיים וחזרתי השבוע להתאמן. כיום , אני עדיין מרגיש כאבים מידי פעם, ואני מתלבט מה לעשות. יש לי כאב בברך ימין לפעמים (לא בזמן ריצה - רק בזמן מנוחה), בעיקר אם אני מתכופף בזויות מסוימות. לפעמים יש לי קליקים. (סתם לידיעה, יש לי פלטינה לאורך כל הירך עד לברך, אבל יש קשר?). מעבר לזה, כואבל לי העצם של הרגל לפעמים בחלק התחתון - לא כאבים חזקים. גם השרירים כואבים מידי פעם , אבל זה נראה לי נורמלי אחרי ריצה. מה לדעתכם עליי לעשות ? לחזור לנוח ? קרח ? להתאמן בעצימות נמוכה ? בתודה מראש, משה

09/02/2013 | 18:10 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אתה צריך להתאמןעם ברכיות כמובן שיש קשר לפלטינות לתשובה יותר ממצה צריך לבדוק את הברך המשך ריצה נעימה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך