פציעת ספורט

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

20/01/2013 | 16:36 | מאת: שלי

שלום, לפני כחמישה חודשים נפצעתי במהלך אימון כושר. תחילה לא חשבתי שזו פציעה כתוצאה מהספורט, אך מסתבר שכן. היו לי כאבי תופת במפשעות, בעיקר בצד ימין, ברגל ימין, בבטן תחתונה ימין. כיום הכאבים עדיין ישנם, אם כי פחתו. האם ייתכן שבמיפוי עצמות בבדיקת MRI לא ראו זאת?את המסקנה אמרה לי דווקא רופאת נשים ופיזיוטרפיסטית אליה הגעתי. שאלה נוספת מה עליי לעשות כדי לחזור לתפקוד קודם? איזה טיפלים מומלצים? תודה

21/01/2013 | 22:22 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי התיאור שלך מדובר בפגיעה כלשהיא בשרירים הפנימיים של הירכיים. הטיפול הוא מנוחה והרגעת המקום לגבי MRI אני לא יודע ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך