איזה בדיקות עלי לבקש מהרופא לפני חזרה לפעילות ספור

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

29/08/2012 | 08:46 | מאת: אשר

שלום, אני בן 41 . לאחר קרוב ל 8 שנים בקרוב שכמעט הפסקתי לעסוק בספורט אני מעוניין להתחיל שוב. התאמנתי בעבר באמנויות לחימה ואני מעוניין להתחיל שוב. בריאותי תקינה. אין לי בעיות השמנה. השאלה שלי היא: איזה בדיקות לבקש מהרופא ? האם אני צריך לבקש בדיקות לב? א.ק.ג? לב ראה? בברכה ותודה מראש. אשר.

14/09/2012 | 11:48 | מאת: ד"ר אברהם כץ

התשובה התעכבה כי ליויתי את המשלחת הפראלימפית ללונדון . בהנחה שאין שום בעיות רפואיות מיוחדות , כדאי שתעשה בדיקת לב במאמץ שנה טובה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך