כאבים בברך ימין

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

18/07/2012 | 19:20 | מאת: אלעד

לפני שבועיים חשתי כאבים מהלך ריצה בברך ימין, כאבים חזקים שאילצו אותי להפסיק את הריצה, לאחר שבוע של מנוחה ניסיתי שוב לרוץ והכאבים חזרו מיד. פניתי לאורטופד ששלח אותי לאולטרסאונד, ממצאי הבדיקה להלן : אודה אם תוכלו לפענח עבורי מה משמעות הממצאים ? האם אני צריך ניתוח ? האם הדבר יחייב אותי להפסיק כל פעילות ריצה ? אני שוחה וגם רוכב אופנים, האם פעילויות אלה אסורות גם כן ? אודה על תשובתכם, אני טריאתלט וספורטאי בנשמה, ומאוד מודאג שהדבר ישבית אותי כליל. להלן ממצאי סריקת אולטראסאונד: ברך ימין גיד קוודריצפסט – ב.מ.פ. ב.מ.פ. - LATERAL AND MEDIAL – RETINACULUM גיד פטלרי – ב.מ.פ. ב.מ.פ. -LCL ב.מ.פ. – MCL בורסה סופרה-פטלרית – הודגם נוזל בלתי צלול בכמות חריגה. בורסה פטלרי – אין עדות לנוזל . הדגמה תקינה, אין עדות לנוזל סביבו. - PES ANSERINUS אזור פופליטאלי – לא הודגמו שינויים פתולוגים ,אין עדות לציסטה ע"ש בייקר .

19/07/2012 | 23:58 | מאת: ד"ר אברהם כץ

יש לך דלקת בגיד הפיקה . הטיפול הוא חבישה אלסטית וחיזוק שרירי הירך בעוד מספר שבועות תשכח מהכאבים הללו , אין לך מהה לדאוג לגבי הפעילות הספורטיבית ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך