ביקראם יוגה ונימי דם

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

03/01/2012 | 10:55 | מאת: סיוואנה

שלום, אני מתרגלת ביקראם יוגה מזה כחודש. מדובר בפעילות (מתיחות וכח) מאומצת בתנאי חום קיצוניים ( 38 מעלות חום ולחות גבוהה). אני מרוצה מאוד מהתרגול ותוצאותיו, אך התגלתה לי תופעה משונה- בזמן התרגול, ולאחרונה גם לאחר מקלחת חמה, ניתן להבחין ברשת נימים באזור הברכיים ומטה. רשת הנימים נראית באופן ברור והאזור אדום מאוד. התופעה נעלמת מספר שעות לאחר האימון. ברצוני לשאול במה מדובר, האם כדאי להפסיק להתאמן או שהתופעה תחלוף? האם התופעה עלולה להחמיר? תודה לתשובתכם!

05/01/2012 | 22:46 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אימון בתנאי חום כמו שאת מתארת גורם להרחבת כלי דם תת עוריים ולתופעה שאת מתארת . מומלץ לחזור להתאמן בתנאי טמפרטורה רגילים ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך