קרע בשריר

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

14/11/2011 | 11:35 | מאת: מוטי

תוך כדי ריצה קלה מאוד בחימום הרגשתי קליק בשוק ברגל וכאב חד מאוד נשלחתי לאולטרסאונד של הרגל וממצאים הם:בשליש האמצעי של השוק השמאלי, בראש מדיאלי של הגסטרוקנימיוס מודגם קרע חלקי קטן, אורכו 10 ממ. רוחבו 5X9 ממ. יש עבוי קל של גיד אכילס מתחת לגובה המעבר גיד-שריר והסתיידויות קטנות בנקודת האחיזה של גיד אכילס לקלקנאוס. היות ונקבע לי תור לאורטופד לשבוע הבא אשמח לחוות דעתך .אני משחק כדוררגל כשוער . תודה מראש מוטי

14/11/2011 | 17:54 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אין מה לדאוג , הקרעים יתאחו . אם יש כאבים תשים תחבושת אלסטית בשוק . אל תסכים לשום הזרקות או פעולות חודרניות כלשהן בכלל ובאזור גיד אכילס בפרט . עלה והצלח בכדורגל ד"ר כץ

14/11/2011 | 18:08 | מאת: מוטי

תודה תוך כמה זמן אוכל לחזור לפעילות ספורט

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך