כאבים ברגליים כתוצאה מהתחלת אימונים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

20/10/2011 | 02:41 | מאת: אופיר

בשנה האחרונה התחלתי לקחת שיעורי ריקוד. יש לציין שיש לי פלטפוס ומדרסים. לאחר מספר חודשים התחילו לי כאבים בקרסוליים שעברו מעצמם, ובברך שאובחנו אצל מספר אורתופדים כדלקת ועבורם קיבלתי כדורי אנטי דלקתין. לאחר שבועות רבים הדלקת לא עברה, ורק בחודשיים האחרונים שהגדלתי את מינון שיעורי הריקוד לשיעור או שניים ביום, 5-6 ימים בשבוע, להפתעתי כאבי הברכיים עברו. בשבועיים האחרונים פעם בכמה ימים (במהלך השיעור ואחריו) מופיעים כאבים חדשים, כאב שבא והולך בקשת כף הרגל, שהתחיל מדקירה, וכאב בקרסוליים ובגב כף הרגל. אני צפויה להתגייס בקרוב ורוצה להחזיק מעמד גם בטירונות וגם בשיעורי ריקוד בסוף השבוע, מה אוכל לעשות? תודה רבה

21/10/2011 | 00:47 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הפתרון הוא מדרסים נוחים ( הפשוטים ביותר , מתבנית גבס , מספיקים בהחלט ) ונעלים גבוהות , עד מעל הקרסול . בהצלחה בצבא ד"ר כץ

21/10/2011 | 19:56 | מאת: אופיר

או עם נעלי בלט/גרביים נעליים גבוהות לא בזמן האימון יועילו גם?

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך