התעמלות וגמישות יתר

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

30/06/2011 | 08:22 | מאת: מרים

אובחנתי לאחרונה (להפתעתי) בגמישות יתר עקב בעיות חוזרות ונשנות בברכים.אני מתעמלת 3 פעמים בשבוע בסטודיו (שעורי פילאטיס,עיצוב וחיזוק ומעט אירובי) שאלתי היא מאילו סוג תרגילים רצוי שאני אמנע ולחילופין האם ישנם תרגילים שכדאי שאתמקד בהם בכדי להקל על הסימפטומים בברכיים

30/06/2011 | 23:18 | מאת: ד"ר אברהם כץ

במה מתבטאת אצלך גמישות יתר ? לכאבי ברכים צריך לחזק את שרירי הירך .הרמת הרגל לפנים כשהברך כפופה מחזקת את החלק של הירך והרמת הרגל לאחור בברך כפופה מחזקת את החלק הקדמי של הירך ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך